Menú superior

Estàs a: Inici / Catàlegs i altres fontsCatàlegs i altres fonts

La major part del fons de la BC es pot cercar al catàleg. No obstant això, hi una sèrie de materials que s’han de cercar a catàlegs específics, alguns d’ells impresos. Consulteu les següents descripcions i contacteu amb la BC per a més assessorament.

Cercar al catàleg i a recursos electrònics indexats de subscripció i gratuïts. + info

Cercar tot tipus de documents antics i moderns: llibres, revistes, partitures, manuscrits, vídeos, música, cartells, mapes, fotografies, CD, recursos electrònics, documents digitalitzats, etc.

Catàlegs específics

Revistes i Llibres Electrònics Cercar llibres i revistes electròniques per títol, paraula clau o disciplina

Llistat de Bases de Dades Llistat de recursos digitals de lliure accés i subscrits per la BC (bases de dades, catàlegs, portals, etc.)

Bibliografia Nacional Cercar tots els documents publicats a Catalunya o en llengua catalana

Arxiu Històric de la BC Base de dades que conté uns 28.300 registres del fons documentals de l’Arxiu Històric de la BC (s. IX - XX). Inclou més de 18.600 pergamins a més d’altra documentació com ara lligalls o unitats soltes en paper de diverses procedències i de caràcter patrimonial.

Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu Base de dades que unifica les descripcions de la documentació de l'antic Hospital de la Santa Creu, dividida entre l'Arxiu de la Biblioteca de Catalunya (BC) i l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau (AHSCSP)

Arxiu Històric de Ràdio Barcelona Bobines cedides l’any 1994 per Ràdio Barcelona. Ampli conjunt de programes i enregistraments propis que constitueixen una interessant mostra de parlaments, entrevistes i moments històrics emesos a través de la primera emissora de ràdio de Espanya

Recursos amb fons BC

Inventari de Premsa catalana digitalitzada Llistat de totes les publicacions en sèrie tancades, publicades a Catalunya o escrites en català i en algun cas relacionades amb Catalunya, que s’han digitalitzat i es troben en accés obert o en algun altre suport als arxius i biblioteques de Catalunya

CCPBC Catàleg Col·lectiu del Patrimoni Bibliogràfic de Catalunya

PUC El préstec consorciat és un servei gratuït que permet als usuaris de les biblioteques de les institucions membres del CSUC sol·licitar i tenir en préstec documents d'una altra biblioteca del consorci

CCUC Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya