Menú superior

Estàs a: Inici / Fons i col·leccions / Cerca Fons i col·leccions / Arcos, Federico
Federico Arcos Martínez

Arcos, Federico

Federico Arcos Martínez (Barcelona 1920 - Windsor 2015), militant anarquista.

El Fons Federico Arcos, ingressat a la BC l'any 2015, adquirit per donació, està constituit per la col·lecció de llibres i altres impresos sobre anarquisme i l'arxiu personal i correspondència de Federico Arcos.

Correspondència

Correspondència rebuda i còpies de cartes enviades per Federico Arcos, majoritàriament des de 1952, any de la seva arribada al Canadà fins el 2010.

Accés: Sala de reserva

Abast: Segle XX

Procedència: Fons Federico Arcos

Data procedència: 2009

Arxiu personal de Federico Arcos

L'arxiu personal de Federico Arcos encara en procés d'ordenació conté: Documentació personal; Correspondència rebuda i còpies de cartes enviades (ordenada i consultable); Documentació relacionada amb les seves activitats polítiques i asssociatives; Dossiers temàtics: Emma Goldman; Sacco i Vanzetti, Josep Peirats, Alfred Monrós, i d'altres anarquistes; Dossier sobre CNT a l'exili i altres associacions i sindicats; Dossier de premsa sobre temàtica anarquista; Obra de creació d'altres: Josep Peirats, Alfred Monrós i altres.

Accés: En procés, consulteu la seva disponibilitat al    

Abast: Segle XX

Procedència: Fons Federico Arcos

Data procedència: 2009

Col·lecció d'Anarquisme Federico Arcos

Col·lecció d'uns 10.000 documents moderns de temàtica llibertària. El conjunt comprèn llibres, publicacions seriades, fotografies, mecanoscrits, cartells i fullets, retalls de premsa i fotocòpies, tots ells en diferents idiomes (anglès, castellà, català, francès i italià)

Accés: Sala general

Abast: Segle XX

Procedència: Donació de Federico Arcos Martínez

Data procedència: 2009

Etiquetes: Alfred Monrós , Anarquisme , CNT , Correspondència , Emma Goldman , Josep Peirats , exili

Tornar