Les Revistes en parlen

“…en la seva joventut fou una innovadora, que creà un estil personal i contribuí a la renovació de la il·lustració en un moment en què els grans dibuixants de la preguerra finien o havien finit la seva obra. La de Mercè, a més d’oferir una alternativa estètica valuosa, omplí d’alegria les publicacions per les quals passà, de fantasia, d’humor i d’una feina rigorosament ben feta.”

Montserrat Castillo
REVISTA DE CATALUNYA, núm. 127 (1982)

“Professionalment ha sabut guanyar-se el total respecte de la nova fornada d’il·lustradors i l’admiració dels editors.”


Concepció Carreras
FARISTOL, núm. 0 (1985)

“Té un estil molt propi que ha marcat tota una época i que ha influït en més d’un dibuixant, i una voluntat de ferro que contrasta amb la suavitat i la tendresa dels seus dibuixos”.

Alba Gilabert
LLIBRERIA, núm. 115 (1986)“Además de todas sus cualidades artísticas y humanas, (todo el inefable mundo del libro infantil conoce y admira a Mercè), Mercè Llimona tiene otra gracia que pocos artistas pueden atesorar: se llama Félix Escalas, su marido. Pocos maridos han sabido como él comprender, alabar, sostener y ayudar a su mujer como artista, como madre y abuela.”

Aurora Diaz Plaja
PEONZA, núm. 31 (1994)

 

“...una dona d’una exquisida sensibilitat. El seu dibuix, lluny del traç radical i contundent, es frágil i delicat, gairebé idíl·lic. Feliç. Com la vida de Mercè Llimona.”

Marta Nadal
SERRADOR, núm 441 (1996)

 

Inici contacte