Menú superior

Estàs a: Inici / Visita'ns / Activitats / Concert de piano de Charlotte Coulaud
Concert de piano de Charlotte Coulaud

Concert de piano de Charlotte Coulaud

La Biblioteca de Catalunya us convida, el divendres 13 de juliol a les 20.30 h, al concert de piano de Charlotte Coulaud, guanyadora del VI Barcelona Piano Academy (BPA). Ha actuat a les sales i festivals més importants d’Europa, tant de solista com en formacions de cambra, i actualment realitza una gira de concerts per tot Espanya. L’acte tindrà lloc a la Sala de Llevant i l’artista interpretarà obres de Beethoven, Albéniz i Schumann.

La guanyadora del Barcelona Piano Academy 2017 porta la música a la sang: de família de músics, va començar els estudis de piano quan tenia només cinc anys i no ha deixat de formar-se des de llavors. Als vuit anys va interpretar el Concert en re major, de Joseph Haydn, amb l’Orquestra de la Ràdio Nacional de Bucarest, com a homenatge al seu besavi Constantino Bobescu, compositor, director d’orquestra i violinista romanès.

Entre la formació de Charlotte Coulaud, destaca el conservatori parisenc Darius Milhaud i el Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de París, on es gradua el 2012 amb les qualificacions més altes i amb una Distinció Honorífica. Ha participat en moltes masterclasses i ha guanyat diversos concursos: obté el primer premi a Les Virtuoses du Coeur (2013) i al Concours International de Piano d’Ile-de-France (2013), el Premi del Jurat i el Premi Jean Clostre en el concurs Les Jeudi du Piano, a Ginebra (2015) i el segon premi al Claude Bonneton International Competition del sud de França (2015).

La Barcelona Piano Academy reuneix un excepcional equip de professors internacionals de piano que ofereix classes magistrals, tallers i altres activitats musicals dirigides a joves pianistes, estudiants de postgrau, estudiants universitaris i estudiants preparatoris de nivell avançat. Barcelona és un referent dins la música espanyola per a piano i, per aquest motiu, els professors del BPA posen un especial èmfasi en els compositors nacionals.

Entrada: 8€

Les entrades es podran adquirir a la Biblioteca de Catalunya des de les 18.30 h i fins l’inici del concert.

Programa

Tornar