Menú superior

Estàs a: Inici / Visita'ns / Activitats / Inauguració de l'exposició “Artistes sobre vinil: pintura, disseny i fotografia”
Inauguració de l'exposició “Artistes sobre vinil: pintura, disseny i fotografia”

Inauguració de l'exposició “Artistes sobre vinil: pintura, disseny i fotografia”

El proper dimarts 6 de març, a les 12h, la Biblioteca de Catalunya us convida a la inauguració de la seva nova exposició: “Artistes sobre vinil: pintura, disseny i fotografia”, que romandrà oberta fins al 5 de maig de 2018, a la Sala d'Exposicions del nostre edifici.

L’acte d’inauguració tindrà lloc a la Sala de la Caritat, a les 12h, i comptarà amb les intervencions d’Eugènia Serra, directora de la BC, i de la comissària de l'exposició, Margarida Ullate i Estanyol, directora de la Unitat de Sonors i Audiovisuals. Un cop acabat l'acte, s'oferirà al públic una visita comentada a l'exposició, a càrrec de la comissària.

En aquesta mostra, centrada en artistes catalans, destaquem tres de les tècniques usades per il·lustrar una caràtula, amb obres creades expressament per Miró, Dalí o Tàpies en pintura, Satué, Fornas o America Sanchez en disseny, i per la dels fotògrafs Colita, Oriol Maspons o Francesc Català-Roca, entre d’altres.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Invitació

Nota informativa

Web de l'exposició

Tornar