Estàs a: Inici / Visita'ns / Activitats / Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual / Inscripció Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual

Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual

Inscripció Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual

Inscripció a les Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual. 25 i 26 d'octubre de 2018
Vull rebre una còpia de la sol·licitud a la meva adreça electrònica

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer el titular del qual és la Biblioteca de Catalunya amb la finalitat de gestionar i controlar l'accés als documents que s'hi conserven a la Biblioteca de Catalunya, avaluar la tipologia de les consultes, explotació estadística, estudis i informes de gènere.

Les seves dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el deure de secret requerit. La Biblioteca de Catalunya ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives definides en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD 15/1999.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita, a la Biblioteca de Catalunya, c/ Hospital, 56 de Barcelona-08001.

Podeu fer arribar els vostres suggeriments a: bustia@bnc.cat