Menú superior

Estàs a: Inici / Visita'ns / Activitats / Presentació del llibre digital "Diàleg. Una comèdia d'Avel·lí Artís i Balaguer"
Presentació del llibre digital "Diàleg. Una comèdia d'Avel·lí Artís i Balaguer"

Presentació del llibre digital "Diàleg. Una comèdia d'Avel·lí Artís i Balaguer"

Diàleg, comèdia en un sol acte d’Avel·lí Artís i Balaguer (pare de Tísner), ens arriba amb una vigència sorprenent un segle després que fos escrita. Els dos protagonistes, Ell i Ella, sostenen una batalla dialèctica enginyosa, plena de jocs de sentit i tombs inesperats. Un estira-i-arronsa brillant amb la figura central d’una dona moderna i avançada al seu temps, i on conflueixen poder, conflicte social i seducció.

«Gaudeixin de Diàleg per la riquesa de la seva llengua, l’ocurrència de la situació i per la formidable rapidesa amb què es consum, com si cada paraula fos la dosi justa de pólvora d’una metxa que ens porta, vertiginosament, fins al prodigiós final» (Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes)

Aquest llibre és el primer número de la Col·lecció Atticus de BonPort Edicions, amb la qual es pretèn recuperar grans obres i autors que han caigut en l'oblit; vehicular traduccions catalanes de clàssics que encara no han estat versionats en la nostra llengua; i publicar noves veus literàries.

La presentació del llibre "Diàleg. Una comèdia d'Avel·lí Artís i Balaguer", tindrà lloc el dijous 07 d'abril de 2016, a les 20:30 h a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya.

Hi intervindran: Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes; Enric Gallén, professor de la Universitat Pompeu Fabra i Diana Coromines, directora de BonPort Edicions.

A continuació, els actors Marta Catalan i Sergi Argemí faran una lectura dramatitzada de l'obra.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Invitació.

Portada del llibre.

Més informació:

Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZOpy6sJ9cqlsYBmvglRXQA

Facebook BonPort Edicions: https://www.facebook.com/bonportedicions/?ref=hl  

Facebook Diàleg: https://www.facebook.com/dialegArtisiBalaguer/?ref=hl

Pinterest: https://www.pinterest.com/bonportedicions/

Tornar