Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Seminari Enric Granados / Inscripció al Seminari Enric Granados. Barcelona, 15 i 16 de desembre de 2016

Seminari Enric Granados

Inscripció al Seminari Enric Granados. Barcelona, 15 i 16 de desembre de 2016

La inscripció al seminari és gratuïta.
Vull rebre una còpia de la sol·licitud a la meva adreça electrònica

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer el titular del qual és la Biblioteca de Catalunya amb la finalitat de gestionar i controlar l'accés als documents que s'hi conserven a la Biblioteca de Catalunya, avaluar la tipologia de les consultes, explotació estadística, estudis i informes de gènere.

Your personal data will be treated with utmost confidentiality and the required duty of secrecy. Biblioteca de Catalunya has adopted the technical and organizational measures defined in the Royal Decree 1720/2077, of 21 December, approving the Regulation implementing the Law 15/1999.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita, a la Biblioteca de Catalunya, c/ Hospital, 56 de Barcelona-08001.

Podeu fer arribar els vostres suggeriments a: bustia@bnc.cat

(1) Això és un test Captcha. D'aquesta manera, s'evita l'enviament automatitzat de peticions per part de robots.