Menú superior

Estàs a: Inici / Visita'ns / Notícies / Nou servei de venda en línia de còpies d'alta qualitat
Nou servei de venda en línia de còpies d'alta qualitat

Servei còpies alta qualitat
27/02/2017

La Biblioteca de Catalunya aquest mes de febrer de 2017 ha posat en marxa un nou servei web que permet als usuaris seleccionar, pagar i descarregar còpies en alta qualitat dels documents en domini públic que la Biblioteca conserva i ha digitalitzat.
L’objectiu d’aquest servei és facilitar als investigadors, estudiants, professionals, editors i en general a qualsevol usuari, la gestió de les seves necessitats de reproducció de documents d’alta qualitat en un entorn virtual i autònom.
En el moment d’obrir el servei s’hi troben accessibles més de vint-i-cinc mil documents, entre els quals, la pràctica totalitat dels més dels sis-cents incunables conservats a la Biblioteca, revistes històriques tan emblemàtiques com ¡Cu-cut!, Pèl & Ploma o L’Esquella de la Torratxa, la correspondència d’Enric Granados, Marià Aguiló i Joan Maragall, plaques de vidre de Pau Audouard i també partitures, arxius sonors de cilindres de cera, i d’altres materials.
L’enllaç al servei es fa des del catàleg de la Biblioteca; quan es visualitza un registre, dins l’apartat de “serveis addicionals”, apareix l’opció “Voleu una reproducció digital d’alta qualitat (venda en línia)? sempre que el document es troba digitalitzat i és de domini públic.
A mesura que avanci el programa de digitalització de la Biblioteca, focalitzat justament en obres de domini públic, s’incrementarà l’oferta del servei.
Informació disponible a: http://www.bnc.cat/Serveis/Venda-en-linia-reproduccions-digitals

Tornar