Menú superior

Estàs a: Inici / Visita'ns / Notícies / Presentació de l'app de rutes literàries d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català
Presentació de l'app de rutes literàries d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català

Presentació de l'app de rutes literàries d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català
25/06/2014

El Mapa Literari Català és una aplicació que permet consultar les rutes literàries dels escriptors associats a Espais Escrits per a dispositius mòbils.
L’aplicació, amb diverses rutes literàries d’arreu dels Països Catalans, permet resseguir el traçat vital o literari dels escriptors en els paisatges, llegir fragments de la seva obra, mirar imatges que ens traslladen a la seva època i escoltar els textos per veus d'autors i actors reconeguts.

L’aplicació es nodreix dels continguts del portal http://www.mapaliterari.cat creat per Espais Escrits, un projecte líder en la georeferenciació literària que en pocs anys s’ha convertit en un repositori de la literatura catalana. En aquest enllaç (https://www.youtube.com/user/espaisescrits?feature=mhum) trobareu un vídeo explicatiu del projecte.
La Biblioteca de Catalunya hi participa amb la ruta Altures i senderes: Verdaguer i Maragall diuen Barcelona, que s’ha traduït al francès i que properament s’oferirà també en castellà i anglès.

Podeu descarregar-vos l’aplicació a les botigues d'Android i iOs:
https://play.google.com/store/apps/details?id=co.geomati.mapaliterari
https://itunes.apple.com/us/app/mapa-literari-catala/id882530151?l=es&ls=1&mt=8

Tornar