Menú superior

Ets a: Inici / BC Info / AVÍS DE TANCAMENT. SITUACIÓ DELS SERVEIS


Menú esquerreAVÍS DE TANCAMENT. SITUACIÓ DELS SERVEIS

D'acord amb les instruccions que estableix el Govern de la Generalitat davant la pandèmia de Coronavirus Covid-19, la BC romandrà tancada al públic i ajorna totes les activitats a partir del 13 de març i fins a nou avís.

Pel que fa als serveis als usuaris i professionals s'atendran en la mesura del possible.  

Petició de carnet i passi provisional: encara que podeu demanar passis provisionals, no es podran tramitar fins que la biblioteca torni a obrir. 

Préstec: Tots els préstecs que estaven dins de termini s'han renovat fins al 30 de juny.  

En els casos en què per qualsevol motiu la data de retorn no s'hagi modificat, no es tindran en compte els dies transcorreguts a partir del 13 de març.

Informació bibliogràfica virtual Pregunteu: Us respondrem en la mesura del possible. 

Consulta de fons digitalitzats i recursos electrònics: Podeu accedir als fons digitalitzats de la biblioteca, i si teniu el carnet, als recursos electrònics subscrits. 

Petició de documents. Es poden demanar documents a través del catàleg en línia. En el moment que la biblioteca torni a obrir, es buscaran per ordre de petició. Si hi ha un volum alt de peticions, és possible que el servei vagi amb retard.

Reproducció de documents: Es poden demanar reproduccions a través del formulari i per correu electrònic. En el moment que la biblioteca torni a obrir, es processaran per ordre d'arribada. Si hi ha moltes peticions, és possible que el servei vagi amb retard.

-----------------------------------------

Sol·licitud de número de Dipòsit Legal: S'ha  habilitat un sistema per donar números de Dipòsit Legal. Per poder  accedir a l'assignació de números de dipòsit legal cal escriure a les  adreces següents:

OFICINA DEL DIPÒSIT LEGAL DE BARCELONA: bcdl@bnc.cat
OFICINA DEL DIPÒSIT LEGAL DE GIRONA: dlgirona.cultura@gencat.cat
OFICINA DEL DIPÒSIT LEGAL DE LLEIDA: dduc@gencat.cat
OFICINA DEL DIPÒSIT LEGAL DE TARRAGONA: rcolome@gencat.cat

Tornar