You are at: Home / Visit us / Activities / Cicle EL MEU CLÀSSIC i 1r Festival Clàssics BCN
Cicle EL MEU CLÀSSIC i 1r Festival Clàssics BCN

La Biblioteca de Catalunya acollirà el cicle EL MEU CLÀSSIC i dues sessions del 1r Festival Clàssics BCN, activitats que es duen a terme en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes i La Casa dels Clàssics.
A El meu clàssic, uns quants escriptors de la nostra literatura se’ns acosten com a lectors per compartir el plaer de la lectura d’un clàssic que ha estat important en la seva vida, i reflexionen sobre la idea de bellesa que traspua.
Clàssics és un festival multidisciplinari sobre els temes essencials de la humanitat. Cada edició se centra en una idea i proposa experiències d’art i pensament que es nodreixen dels clàssics universals. Enguany presentarà deu vivències de la BELLESA.
Les dues sessions del Festival Clàssics (Bellesa grotesca, recital musicat de Josep Pedrals) es faran a la Sala de Llevant de la BC els dies 23 i 25 de novembre. Us n’informarem oportunament (entrada de pagament).
Les sessions dEl meu clàssic tindran lloc a les 19 h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (c/ de l’Hospital, 56) (entrada lliure).
Programa del cicle

Return