You are at: Home / Visit us / Activities / Conferència “Joaquim Miret i Sans, historiador de les contrades pirinenques, recopilador dels més primitius testimonis de la parla catalana"
Conferència “Joaquim Miret i Sans, historiador de les contrades pirinenques, recopilador dels més primitius testimonis de la parla catalana"

Conferència “Joaquim Miret i Sans, historiador de les contrades pirinenques, recopilador dels més primitius testimonis de la parla catalana"

El dimecres 22 de gener, dia de cloenda de l’exposició “Joaquim Miret i Sans (1858-1919). Una vida dedicada al patrimoni català”, el Dr. Jesús Alturo i Perucho, catedràtic de Paleografia, Codicologia i Diplomàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, pronunciarà la conferència “Joaquim Miret i Sans, historiador de les contrades pirinenques, recopilador dels més primitius testimonis de la parla catalana.
A l’acte intervindran:
·         Benvinguda del Dr. Jaume de Puig i Oliver, vicepresident de l’Institut d’Estudis Catalans
·         Intervenció de la Sra. Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya
·         Conferència, a càrrec del Dr. Jesús Alturo i Perucho, catedràtic de Paleografia, Codicologia i Diplomàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona
L’acte se celebrarà a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47, Barcelona), a les sis de la tarda.
Entrada lliure. Aforament limitat.
Cartell

Return