You are at: Home / Visit us / Activities / Els 100 millors discos de la música clàssica catalana - Presentació núm. 50 de la revista 440CLÀSSICA&JAZZ
Els 100 millors discos de la música clàssica catalana - Presentació núm. 50 de la revista 440CLÀSSICA&JAZZ

Els 100 millors discos de la música clàssica catalana - Presentació núm. 50 de la revista 440CLÀSSICA&JAZZ

El dimecres 24 d’abril la Biblioteca de Catalunya acollirà la presentació de la revista especialitzada 440CLÀSSICA, editada pel Grup Enderrock, amb motiu de la celebració del seu número 50, que inclou una llista dels 100 millors discos de la música clàssica catalana.
L’acte tindrà lloc a la Sala de la Caritat de la biblioteca, a les 17 hores.
La publicació es distribueix aquest mes als quioscos amb el DVD del film Tots els matins del món, amb música de Jordi Savall.
El número especial es presentarà amb una trobada i una foto de família amb els músics que apareixen a la llista i amb els hereus o els responsables de les fundacions dels artistes ja desapareguts.
Hi participaran Margarida Ullate i Estanyol (directora de la Unitat de Sonors i Audiovisuals de la Biblioteca de Catalunya), Lluís Gendrau (director editorial del Grup Enderrock) i Oriol Pérez Treviño i Víctor García de Gomar, que han coordinat i participat en l'elaboració de la llista.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Invitació

Return