Menú superior





Ets a: Inici / Visita'ns / Notícies / ARCA, l’Arxiu de Revistes Catalanes Antigues que impulsa la Biblioteca de Catalunya, estrena nova plataforma




ARCA, l’Arxiu de Revistes Catalanes Antigues que impulsa la Biblioteca de Catalunya, estrena nova plataforma

08/03/2019

L'1 de març de 2019 la Biblioteca de Catalunya ha posat en marxa una nova plataforma per a ARCA (Arxiu de Revistes Catalanes Antigues) amb noves funcionalitats i prestacions, amb l'objectiu de millorar l'experiència i obtenció de resultats dels usuaris.
La nova plataforma permet una cerca més potent i acurada, simplifica la identificació de continguts i la descàrrega de documents, dona l’opció als usuaris de crear i guardar seleccions, i presenta més facilitats per a l’exportació i intercanvi de dades, entre d’altres característiques.
El nou portal compta amb una secció de monogràfics per destacar subconjunts de la col·lecció.El primer monogràfic inclòs se centra en les revistes d’avantguarda.
ARCA (Arxiu de Revistes Catalanes Antigues), en funcionament des del 2005, proporciona accés unificat i en obert a 2.367.599 pàgines de 405 publicacions periòdiques digitalitzades, preferentment completes. Hi col·laboren 37 institucions i entitats.

Tornar