Menu más alto

Estás en: Inicio / Visítanos / Actividades / Inauguració de l'exposició "Uns incunables del sonor: la col·lecció Regordosa-Turull de cilindres de cera"
Inauguració de l'exposició "Uns incunables del sonor: la col·lecció Regordosa-Turull de cilindres de cera"

Inauguració de l'exposició "Uns incunables del sonor: la col·lecció Regordosa-Turull de cilindres de cera"

La Biblioteca de Catalunya inaugurarà el proper dijous 14 de novembre l'exposició "Uns incunables del sonor: la col·lecció Regordosa-Turull de cilindres de cera" que es podrà veure a la Sala d'Exposicions fins al 14 de desembre de 2013.
 
 "El mot incunable vol dir, literalment, “que es troba al bressol”. Si bé s’ha utilitzat gairebé sempre per descriure els llibres impresos abans del 1501, el terme es pot aplicar a qualsevol novetat que es troba als inicis de la seva evolució. Aquest és el cas de la col·lecció de cilindres Regordosa-Turull de la Biblioteca de Catalunya, formada pels primers suports sonors de la història en ser comercialitzats amb l’aparell que Thomas Alva Edison patentà el 1878: el fonògraf".
 
 L'acte tindrà lloc a la Sala de la Caritat a les 19 h.
 Hi participaran la directora de la Biblioteca de Catalunya, Eugènia Serra, i la cap de la Unitat de Sonors i Audiovisuals de la BC, Margarida Ullate, comissària de la mostra.
 
 Posteriorment hi haurà una visita guiada per l'exposició a càrrec de Margarida Ullate.
 
 Entrada lliure. Aforament limitat.

Tríptic

Banderola

Volver