Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Acte acadèmic en homenatge al catedràtic Jesús Alturo amb motiu de la seva jubilació
Acte acadèmic en homenatge al catedràtic Jesús Alturo amb motiu de la seva jubilació

Foto del professor Jesús Alturo

El proper dimarts 4 de juny de 2024, a les 18.00 hores, tindrà lloc a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47) l’acte acadèmic d’homenatge al professor catedràtic Jesús Alturo i Perucho amb motiu de la seva jubilació. Presidirà l'acte el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras.

El professor Alturo pronunciarà la seva Lectio ultima “Llegit en cartes molt velles”, i es farà la presentació del llibre Jesús Alturo i Perucho, filòleg, paleògraf, historiador de la cultura: breu biobibliografia, de Tània Alaix i Amadeu Pons, amb un epíleg de Jordi Llavina.

Hi intervindran el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Javier Lafuente; la presidenta de l'Institut d'Estudis Catalans, Maria Teresa Cabré; la directora de la Biblioteca de Catalunya, Eugènia Serra; el canonge arxiver de Barcelona, Josep M. Martí; el poeta Jordi Llavina, i l'arquibisbe-bisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, monsenyor Joan-Enric Vives i Sicília.

L’entrada és lliure, amb aforament limitat.

Tornar