Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Jornada de Portes Obertes a la BC, la Diada de Sant Jordi
Jornada de Portes Obertes a la BC, la Diada de Sant Jordi

Rosa Sant Jordi

Sant Jordi a la Biblioteca de Catalunya

 El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Biblioteca de Catalunya (BC) obre les portes als ciutadans, entre les 10 h i les 19 h.

Hi haurà visites guiades de grup i també visites lliures. Es podran veure diverses exposicions i mostres que exemplifiquen els rics i diversos fons de la Biblioteca de Catalunya, un patrimoni que constitueix el testimoni de la creació literària, artística i científica de Catalunya al llarg dels anys.

A la Sala d’Exposicions, a peu de carrer, sota l'escala gòtica d'accés a la Biblioteca, es podrà visitar l’exposició que ha organitzat la Unitat de Sonors i Audiovisuals de la Biblioteca de Catalunya: Artistes sobre vinil: pintura, disseny i fotografia.

A l’Espai Zero, al vestíbul de la Biblioteca, s’ha muntat l’exposició “Jep Nuix ad valorem” que vol commemorar els 20 anys de la mort del compositor i flautista, la vídua del qual ha fet donació del seu fons a la BC.

A la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya, Ramon Sunyer i Pol Cruells faran diverses audicions de pianola i, entre les 12h i les 13h, hi haurà actuacions de la coral dels casals Josep Tarradellas i Josep Trueta del Raval.

Es podrà visitar la caseta que feia servir com a estudi de treball la il·lustradora Roser Capdevila, decorada per ella mateixa. I davant de la caseta, a les 11 h i a les 13 h, Noemí Caballé farà dues sessions de contes per a adults amb el títol “Des de dins”.

Tornar