Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Jornada de Portes Obertes a la Biblioteca de Catalunya el proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi
Jornada de Portes Obertes a la Biblioteca de Catalunya el proper 23 d'abril, diada de Sant Jordi

Com cada any, la Biblioteca de Catalunya ofereix una Jornada de Portes Obertes el dia 23 d’abril, des de les 10 del matí fins a les 19.30 h.

Els fons de la Biblioteca de Catalunya són rics i diversos, recullen el testimoni de la creació literària, artística i científica produïda al llarg de molts anys. Es tracta d’un llegat patrimonial irrepetible, construït a través de compres finançades per la institució i donatius de moltes persones, entitats i organitzacions que amb el seu suport han col·laborat en la formació d’un conjunt bibliogràfic de màxim interès per al país.

La visita es podrà fer guiada i de forma lliure.

Com és tradicional durant la Jornada de Portes Obertes, al llarg del recorregut de la visita es podrà veure:

- Exposició  Benvolgut Robert Gerhard, a l’Espai Zero, dedicada a aquest músic i compositor. Aquesta mostra conté documentació diversa de Gerhard: cartes autògrafes i mecanografiades, quaderns d’apunts, esborranys de partitures, fotografies, i algunes de les seves obres com La Merope. Es podrà veure fins al 10 de maig.
Per a més informació cliqueu l’enllaç:    http://www.bnc.cat/Visita-ns/Exposicions/Benvolgut-Robert-Gerhard

- Mostra sobre Francesc Riart, dibuixant, relacionada amb Sant Jordi, a la Sala Cervantina.

- El Museu del Llibre Frederic Marès.

- A les hores en punt, es podran escoltar peces a la  pianola situada a la Sala de Llevant.

- “Llegim al jardí”. Activitat al jardí Rubió i Lluch del patí del claustre de la BC. Es disposa de taules i cadires. Servei de préstec per un dia de llibres, revistes i diaris del dia i accés gratuït a Internet mitjançant Wifi. Funcionarà fins al 26 d'octubre de 2012, amb horari de 10 a 2/4 de 8 del vespre, de dilluns a divendres.

- La BC acull el lliurament del premi al cuiner Joan Roca, del Grand Grix de l’Art de la Cuisine, atorgat per l’Acadèmia Internacional de Gastronomia. L’acte, privat, serà presidit per l’Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona i intervindrà l’Hble. Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, de la Generalitat de Catalunya.

I es podrà gaudir del magnífic edifici gòtic de l’antic hospital de la Santa Creu, començat a construir el 1401, que és una de les millors mostres del gòtic civil català.
Us esperem!!!

Tornar