Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Performance “Els romanços, goigs i llunaris de l’Estampa d’Isabel Jolis"
Performance “Els romanços, goigs i llunaris de l’Estampa d’Isabel Jolis"

La directora de la Biblioteca de Catalunya, Eugènia Serra, us convida a la performance “Els romanços, goigs i llunaris de l’Estampa d’Isabel Jolis", que tindrà lloc el proper dijous 29 d’octubre de 2020, a les 18 h, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47, Barcelona).

Tancarem la celebració de l’Any Isabel Jolis amb una performance dedicada a la literatura de canya i cordill, és a dir, als romanços, als goigs i als llunaris publicats per aquesta activa impressora barcelonina.

L'acte serà una veritable caixa de sorpreses, que combinarà la referència històrica i una divertida dramatització dels plecs solts, a càrrec de la comissària de l’Any, Immaculada Socias Batet, i els actors Marçal Bayona i Adrià Diaz, i és l’activitat amb què finalitza el Cicle"Isabel Jolis", impulsat pel Departament de Cultura, que s’ha dut a terme durant els mesos de setembre i octubre a diferents institucions de Barcelona, en el marc de la commemoració dels 250 anys de la seva mort.

Com a conseqüència de les mesures de prevenció de la Covid 19, l'aforament estarà limitat a 50 persones. INSCRIPCIÓ PRÈVIA enviant un missatge a: bncdifusio@bnc.cat

Així mateix, podreu seguir l'acte per streaming en aquest enllaç: https://www.youtube.com/user/BibliotecaCatalunya/live

Tornar