Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Notícies / Convocatòria del III Premi Haidé
Convocatòria del III Premi Haidé

Convocatòria del III Premi Haidé
15/02/2016

La revista Haidé. Estudis maragallians. Butlletí de l'Arxiu Joan Maragall de la Biblioteca de Catalunya convoca, amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes, el tercer «Premi Haidé», que té com a objectiu distingir el millor treball de grau sobre l'obra i la figura de Joan Maragall i/o la producció literària i artística del seu període.

Bases

1. Poden concursar-hi tots els estudiants de grau que hagin acabat la carrera durant els anys 2015 o 2016 amb un treball final sobre la producció literària i/o artística catalana a cavall entre el segle XIX i el XX i, especialment, sobre l'obra i la figura de Joan Maragall. No seran admesos treballs de màsters o d'altres tipus d'estudis.

2. Els originals han de ser escrits en llengua catalana.

3. A la primera pàgina del treball, hauran de constar les dades següents: títol, nom i cognom de l'autor/a, adreça de residència, número de telèfon i adreça electrònica, nom i cognom del tutor/a acadèmic/a, universitat, departament, data i nota de l'avaluació. No s'acceptaran originals presentats amb pseudònim.

4. Els treballs han de ser enviats per correu ordinari, o lliurats a mà, en un exemplar imprès i enquadernat amb espiral, a l'Arxiu Joan Maragall (C. Alfons XII, 79, 08006, Barcelona) abans del dia 30 de setembre de 2016. És indispensable enviar-ne també una còpia electrònica, en format pdf, a l'adreça haide@bnc.cat.

5. Les dimensions dels originals poden variar entre 25 i 70 pàgines aproximadament.

6. El jurat serà format per tres membres, dels quals dos seran escollits pel Consell de Redacció de la revista i un tercer per la Institució de les Lletres Catalanes.

7. La decisió del jurat serà inapel·lable i el premi podrà ser declarat desert. El resultat serà comunicat a tots els participants, a través d'un missatge electrònic, abans del dia 31 d'octubre.

8. El premi consisteix en la publicació d'una part del treball com a apèndix de la revista Haidé, i en una remuneració econòmica de 300 €.

9. L’acte de lliurament tindrà lloc a l’Arxiu Joan Maragall abans de final d’any, amb una cerimònia oberta al públic.

El Consell de Redacció

Tornar