Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Notícies / Presentació de l'app de rutes literàries d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català
Presentació de l'app de rutes literàries d'Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català

25/06/2014

El Mapa Literari Català és una aplicació que permet consultar les rutes literàries dels escriptors associats a Espais Escrits per a dispositius mòbils.
L’aplicació, amb diverses rutes literàries d’arreu dels Països Catalans, permet resseguir el traçat vital o literari dels escriptors en els paisatges, llegir fragments de la seva obra, mirar imatges que ens traslladen a la seva època i escoltar els textos per veus d'autors i actors reconeguts.

L’aplicació es nodreix dels continguts del portal http://www.mapaliterari.cat creat per Espais Escrits, un projecte líder en la georeferenciació literària que en pocs anys s’ha convertit en un repositori de la literatura catalana. En aquest enllaç (https://www.youtube.com/user/espaisescrits?feature=mhum) trobareu un vídeo explicatiu del projecte.
La Biblioteca de Catalunya hi participa amb la ruta Altures i senderes: Verdaguer i Maragall diuen Barcelona, que s’ha traduït al francès i que properament s’oferirà també en castellà i anglès.

Podeu descarregar-vos l’aplicació a les botigues d'Android i iOs:
https://play.google.com/store/apps/details?id=co.geomati.mapaliterari
https://itunes.apple.com/us/app/mapa-literari-catala/id882530151?l=es&ls=1&mt=8

Tornar