Menú superior

Ets a: Inici / Treballar a la BC


Menú esquerreTreballar a la BC

Els processos de selecció i accés a la biblioteca es fan mitjançant les convocatòries de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar totes les ofertes i convocatòries a la web del Departament de Governació i Relacions Institucionals /Administració i Funció Pública / Accés a la funció pública

Ocasionalment, es contracta personal temporal  de diferents categories laborals per acumulació de tasques i/o per substitucions.

També es contracten serveis específics a professionals bibliotecaris i/o documentalistes.

En relació a aquests dos darrers casos, les ofertes de treball temporal de la BC que hagi publicades en cada moment es poden consultar dins de les ofertes de treball temporal del Departament de Cultura.

Si us interessa fer pràctiques acadèmiques haureu de gestionar la sol·licitud a través dels centres docents corresponents. La biblioteca habitualment subscriu convenis amb universitats i institucions acadèmiques nacionals i estrangeres per acollir a estudiants en pràctiques.

 

Beques per fer pràctiques a la Biblioteca de Catalunya

Són beques per fer pràctiques relacionades amb la descripció i catalogació de fons de la Biblioteca de Catalunya i les tasques d'assistència i suport a les activitats que s'hi duen a terme.
Pendent de publicació convocatòria 2020

Convocatòria
Bases específiques
Tramitació