You are at: Home / Visit us / Exhibitions / Jordi Cervelló: ànima i música
Jordi Cervelló: ànima i música

Start date: 14/11/2014 End date: 13/12/2014

Place: Espai Zero

Timetable: De dilluns a divendres, de 9 a 20 h. Dissabtes, de 9 a 14 h.

Commissioners: M. Rosa Montalt

La nova exposició que s'inaugura avui divendres 14 de novembre a l'Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya està dedicada a la figura i l'obra del compositor català Jordi Cervelló.
Violinista de vocació, els instruments d'arc estan impregnats per a ell de l'ànima que sustenta la part emocional de l'home. En un moment en que la seva avançada trajectòria artística arriba a la seva maduresa, la selecció de documents mostrats ens porta a un recorregut per les diverses facetes humanes i creatives d'aquest compositor. Compromès amb la reivindicació dels músics oblidats per la memòria històrica, en Jordi Cervelló fa ús també de la paraula escrita per a expressar aquelles inquietuds que no poden ser transmeses a travès de la música. De la seva obra emana una ferma voluntat de manifestar l'amor cap els éssers vius i el rebuig total de la violència i la injustícia.
L'exposició, que romandrà oberta fins el 13 de desembre de 2014 es pot visitar de dilluns a divendres de 9 a 20 h, i dissabtes de 9 a 14 h.
El proper dia 21 de novembre a les 20:30 h a la Sala de Llevant, la  Biblioteca de Catalunya dedicarà un acte-homenatge a la figura d'aquest  compositor, l'obra del qual va ser donada per ell mateix a aquesta  institució l'any 2008.

Tríptic

Vídeo

Return