You are at: Home / Visit us / Activities / Jornada de Portes Obertes per Sant Jordi
Jornada de Portes Obertes per Sant Jordi

Rosa Sant Jordi

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Biblioteca de Catalunya obrirà les portes a tots els ciutadans, entre les 10 h i les 15 h (últim accés a les 14:30 h).

S’ofereixen visites guiades de grup i també visites lliures. Es poden veure exposicions i mostres que exemplifiquen els rics i diversos fons de la Biblioteca de Catalunya, un patrimoni que constitueix el testimoni de la creació literària, artística i científica de Catalunya al llarg dels anys.

A la Sala d’Exposicions, a peu de carrer, sota l'escala gòtica d'accés a la Biblioteca, es trobarà disponible l’exposició que ha organitzat la Biblioteca de Catalunya: Humorístiques, revistes il·lustrades, satíriques, polítiques, eclèctiques, càustiques, xafarderes, festives, de bon geni i millor humor... des de 1841 fins al 1939.

A l’Espai Zero es podrà visitar l’exposició “Manuel Blancafort, família, amistat i paisatge” que la Biblioteca ha preparat per sumar­-se a la commemoració dels 30 anys de la seva mort.

A la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya, tindran lloc petits concerts de pianola

També hi haurà la possibilitat de visitar la caseta que feia servir com a estudi de treball Roser Capdevila, que ha estat decorada per ella mateixa.

Return