Menu más alto

Estás en: Inicio / Visítanos / Actividades / Verdaguer, Maragall i Barcelona: visita combinada a l'Arxiu Maragall i al MUHBA Vil·la Joana
Verdaguer, Maragall i Barcelona: visita combinada a l'Arxiu Maragall i al MUHBA Vil·la Joana

foto verdaguer i maragall

El diumenge 19 de maig, a les 10.30 hores, es farà una visita combinada a l'Arxiu Maragall i al MUHBA Vil·la Joana per conèixer i posar en valor dues de les veus més representatives de la literatura catalana: Joan Maragall i Jacint Verdaguer.

Un diàleg entre aquests dos grans poetes a través dels textos que tracten de la casa, de la infantesa i de la ciutat on van viure.

La visita serà a càrrec de Lluís Bastida, doctor en Humanitats especialitzat en literatura i educador del MUHBA i de l’Arxiu Maragall de la Biblioteca de Catalunya.

Començarà a l'Arxiu Maragall (C/Alfons XII, 79) i acabarà al MUHBA Vil·la Joana (Ctra de l'Església, 104).

La visita és gratuïta, amb motiu del Festival Barcelona Poesia 2024, però el desplaçament entre els dos centres serà a càrrec dels usuaris. El trajecte es farà amb els FGC, així que caldrà que els assistents tinguin un títol de transport vàlid.

Cal fer reserva prèvia al MUHBA: https://www.barcelona.cat/museuhistoria/ca/activitats/visites-comentades/maragall-verdaguer-i-barcelona

Volver