Menu más alto

Estás en: Inicio / Visítanos / Actividades / #PoesiaQueEtParla
#PoesiaQueEtParla

La vaca cega

El proper 22 de novembre, a les 19:00 h, tindrà lloc a l'Arxiu Joan Maragall (C. Alfons XII, 79) l'acte #PoesiaQueEtParla.
El poema La vaca cega de Joan Maragall ha fet 130 anys aquest passat estiu i ho volem celebrar a l’Arxiu Joan Maragall amb aquest acte.
Ens situarem a l’estiu de 1893 i coneixerem les circumstàncies en què va ser escrit i els seus protagonistes, l’anàlisi que n’han fet diferents estudiosos al llarg dels anys i algunes de les obres artístiques que s’hi han inspirat.
Ens acompanyaran M. Helena Tolosa, artista i psicopedagoga que va musicar aquest poema al seu disc CONFIDÈNCIES, i Júlia Cisa, que ha il·lustrat el videoclip del poema i la cançó. Ambdues ens parlaran del seu procés de creació i de la proposta didàctica que l’acompanya per parlar de la solitud, la diversitat, l’adversitat i la voluntat d’acostar aquest poema als infants, adolescents i adults.
Per concloure l’acte podrem gaudir de la interpretació en directe de la cançó, que Josep M. Vallès acompanyarà a la guitarra.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Volver