Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Pedrellianes
Pedrellianes

Pedrellianes 2019

Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya, dijous, 14 de novembre de 2019

 

El 1917 es creava la Secció de Música de la Biblioteca de Catalunya. Els llegats musicals que constituïren el seu nucli fundacional foren el fons del compositor i bibliòfil Joan Carreras Dagas, que la Diputació de Barcelona havia adquirit uns anys abans, i el fons del compositor i musicòleg Felip Pedrell. L'any 2017, amb motiu d'aquesta commemoració, la BC va organitzar la jornada Pedrellianes, que va tenir com a resultat unes conclusions a mode de propostes d'actuació. Un dels suggeriments sorgits fou la conveniència de donar continuïtat a les Pedrellianes com a espai de trobada del sector. Per aquest motiu, enguany, la Biblioteca de Catalunya organitza una nova edició d'aquesta jornada d'intercanvi i debat, que es dedica en aquesta edició a la difusió del patrimoni musical.

Inscripció gratuïta

Formulari d'inscripció         Programa (pdf)         Conclusions (pdf)         Debats enregistrats

Pedrellianes 2018

Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya, dimarts, 27 de novembre de 2018

 

El 1917 es creava la Secció de Música de la Biblioteca de Catalunya. Els llegats musicals que constituïren el seu nucli fundacional foren el fons del compositor i bibliòfil Joan Carreras Dagas, que la Diputació de Barcelona havia adquirit uns anys abans, i el fons del compositor i musicòleg Felip Pedrell. L'any 2017, amb motiu d'aquesta commemoració, la BC va organitzar la jornada Pedrellianes, que va tenir com a resultat unes conclusions a mode de propostes d'actuació. Un dels suggeriments sorgits fou la conveniència de donar-hi continuïtat a les Pedrellianes com a espai de trobada del sector. Per aquest motiu, enguany, la Biblioteca de Catalunya organitza una nova edició d'aquesta jornada d'intercanvi i debat, que es dedica en aquesta edició a la promoció i mecenatge del patrimoni musical.

Inscripció gratuïta

Formulari d'inscripció         Programa (pdf)         Conclusions (pdf)         Ponències enregistrades

Pedrellianes 2017

Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya, 26 d'octubre de 2017

 

El 1917 es creava la Secció de Música de la Biblioteca de Catalunya. Els llegats musicals que constituïren el seu nucli fundacional foren el fons del compositor i bibliòfil Joan Carreras Dagas, que la Diputació de Barcelona havia adquirit uns anys abans, i el fons del compositor i musicòleg Felip Pedrell.

Amb motiu de la celebració del centenari de la Secció de Música de la Biblioteca de Catalunya i del passat 175è aniversari del naixement del seu impulsor, Felip Pedrell, la Biblioteca de Catalunya organitza una jornada de trobades per debatre i intercanviar punts de vista amb els agents implicats en la creació, docència, investigació, crítica i edició musical.

Inscripció gratuïta

Formulari d'inscripció         Programa (pdf)         Conclusions (pdf)