Menú superior

Ets a: Inici / Serveis / Còpies dispositius mòbils
Autoservei de còpies amb dispositius mòbils

Tríptic informatiu

Els lectors de la Biblioteca de Catalunya poden utilitzar els seus dispositius mòbils per fer reproduccions de treball dels documents de les col·leccions de la Biblioteca. No es podran fer reproduccions amb càmeres fotogràfiques professionals ni escàners.

Les reproduccions s’han de realitzar únicament amb finalitat d'investigació. Per a qualsevol altre ús (edició, comunicació pública o publicitat, en paper o digital, inclòs l’ús a les xarxes socials i Internet) cal adreçar-se al Servei de Reprografia de la Biblioteca.

Abans de realitzar les reproduccions s’ha de demanar autorització al personal dels taulells d’informació, que valoraran si el document reuneix les condicions per a ser reproduït per aquest sistema. En el cas que l’estat de conservació del document ho aconselli, s’haurà de sol·licitar la reproducció al Servei de Reprografia de la Biblioteca.

La reproducció i ús de les imatges ha de respectar la legislació vigent de propietat intel·lectual. En el cas de documents amb drets d’autor vigents només es podrà reproduir un nombre determinat de pàgines, que s’hauran d’indicar prèviament. 

 

Instruccions per a utilitzar el servei d’autoservei de còpies

  • Indiqueu amb un marcador (podeu demanar-los al taulell) les pàgines que voleu reproduir.
  • Consulteu al personal dels taulells d’informació a la sala de reserva i sala general si el document que voleu reproduir reuneix les condicions necessàries.
  • En cas afirmatiu, ompliu l’imprès que us facilitaran amb les dades del document, les pàgines que necessiteu i el compromís d’ús per a investigació.
  • Tingueu cura dels documents i respecteu els drets de propietat intel·lectual.