Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Acte d'INAUGURACIÓ de l'exposició “Joan Solà i el català, aprendre i ensenyar"
Acte d'INAUGURACIÓ de l'exposició “Joan Solà i el català, aprendre i ensenyar"

La Biblioteca de Catalunya us convida a visitar l’exposició “Joan Solà i el català, aprendre i ensenyar”, comissariada per Jaume Clarà (Secció de Col·leccions Generals) i Anna Gudayol (Secció de Manuscrits de la BC).
L’acte d’inauguració de la mostra, dedicada al lingüista i filòleg Joan Solà i Cortassa, serà el divendres 28 de maig, a les 12 h, a la Sala d’exposicions de la BC (carrer de l’Hospital, 56, Barcelona).
Estarà oberta des del divendres 28 de maig fins al dijous 29 de juliol de 2021, i és d’entrada lliure.
Solà, autor de nombrosos treballs acadèmics, es va caracteritzar per una voluntat de trencar fronteres i de transmetre el seu coneixement a àmplies franges de la societat. La seva voluntat va ser sempre la d’aprendre de tots per poder ensenyar a tothom. Amb aquest objectiu es va fer present en els mitjans de comunicació, amb la qual cosa, a més de ser un filòleg reconegut pels seus col·legues acadèmics, es va convertir en un lingüista ben conegut pel públic en general. El 2016 les seves hereves van donar el seu fons personal a la Biblioteca de Catalunya: milers de papers, notes, fitxes i materials diversos, fruit del treball d’un lingüista que continua essent en l’actualitat un referent.

L'horari és de dimarts a divendres d’11 a 14 h i de 15 a 19 h, i dissabtes 5 i 19 de juny, i 3 i 17 de juliol, de 10 a 14 h.

Podeu fer la INSCRIPCIÓ PRÈVIA responent aquest missatge (bncdifusio@bnc.cat)

Caldrà respectar les mesures de prevenció i seguretat entre els assistents. És obligatori l’ús de la mascareta.

Nota de premsa

Tornar