Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Acte d'homenatge a Lluís Carrasco i Formiguera
Acte d'homenatge a Lluís Carrasco i Formiguera

Raimon Carrasco i Azemar, fill de Manuel Carrasco Formiguera, el 2010 va fer donació del fons fotogràfic del seu oncle, Lluís Carrasco Formiguera, a la Biblioteca de Catalunya. Aquesta va adquirir el compromís de digitalitzar el fons fotogràfic i d'entregar cinquanta DVD amb les imatges digitals a la família.

Fent coincidir el 50è aniversari de la mort de Lluís Carrasco  (1888-1963), l’autor de la majoria de les fotografies i col·leccionista  del fons fotogràfic familiar, des de la Unitat Gràfica de la Biblioteca de Catalunya s'ha proposat de celebrar un acte d’entrega d’aquest material als familiars de Lluís Carrasco.

En l'acte intervindran dos nebots vius i fills de Manuel Carrasco, Raimon i Rosa Maria Carrasco Azemar.

Aquest homenatge a Lluís Carrasco tindrà lloc el proper dimecres 11 de desembre, a les 18.30 h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya.

L'acte constarà de:

 -Presentació Institucional a càrrec de la directora de la Biblioteca de Catalunya (o persona delegada) i/o representat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 - Xerrada d’un familiar: Raimon Carrasco i Azemar i/o Rosa Maria Carrasco Azemar

 - Projecció d’una selecció de fotografies preparades pel personal d’Unitat Gràfica (inclosa una selecció d’imatges en 3D amb visió estereoscòpica)

 -Entrega dels cinquanta DVD a la família

 -Cloenda de l’acte

Tornar