Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Conferència Cicle Isabel Jolis "El patrimoni bibliogràfic i la societat actual"
Conferència Cicle Isabel Jolis "El patrimoni bibliogràfic i la societat actual"

La directora de la Biblioteca de Catalunya, Eugènia Serra, us convida a la conferència "El patrimoni bibliogràfic i la societat actual", que tindrà lloc el proper dijous 1 d’octubre, a les 18 h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya.
La conferència anirà a càrrec de Núria Altarriba, directora de la Unitat Bibliogràfica de la Biblioteca de Catalunya, i és la tercera del cicle "Isabel Jolis", impulsat pel Departament de Cultura, que es farà els mesos de setembre i octubre a diferents institucions de Barcelona, en el marc de la commemoració dels 250 anys de la seva mort.
El patrimoni bibliogràfic conservat actualment a Catalunya és de gran valor cultural. Les institucions promouen el seu coneixement a través de múltiples accions des de fa dècades. Però encetat el segon mil·leni, s’observen interessants canvis en la societat que transformen la visió dels documents produïts durant les centúries anteriors. A més a més, la tecnologia juga un paper cabdal en l’accés, la recerca i la difusió del coneixement. En resum, nous reptes per descobrir i interpretar el patrimoni bibliogràfic del país.
Com a conseqüència de les mesures de prevenció de la Covid 19, l'aforament estarà limitat a 35 persones.
Així mateix, podreu seguir l'acte per streaming en aquest enllaç: https://www.youtube.com/user/BibliotecaCatalunya/videos

Tornar