Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / XVII Barcelona Festival of Song -del 8 al 17 de juliol 2021-
XVII Barcelona Festival of Song -del 8 al 17 de juliol 2021-

Arriba la 17a edició del Barcelona Festival of Song, que té com a missió la preservació i promoció del repertori de cançó artística ibèrica i llatinoamericana, els seus creadors i intèrprets.
Com cada any, organitza el Curs d'història i interpretació del repertori vocal ibèric i llatinoamericà i un cicle de concerts, quatre dels quals es faran des de la Biblioteca de Catalunya, presencialment i en streaming al web del festival: www.barcelonafestivalofsong.com:

DIJOUS 8 DE JULIOL, a les 20.30 h – Sala de Llevant (presencial i streaming)
"La casa del Lucero"
Patricia Caicedo, soprano, i Manuel Ruiz, piano
Per a inaugurar el XVII Barcelona Festival of Song, la soprano Patricia Caicedo i el pianista Manuel Ruíz reten homenatge al compositor colombià Jaime León (1921-2015) en el seu centenari.
Per a assistir a aquest concert, us heu d’inscriure a: https://ticket.gomusic.eu/festival/la-casa-del-lucero

DIMARTS 13 DE JULIOL, a les 20.30 h – Sala de Llevant (presencial i streaming)
"Haikus para piano"
Nikos Stavlas, piano
El pianista resident del festival, el grec Nikos Stavlas, presenta el recital Haikus para piano, amb obres de Frederic Mompou, de l'homenatjat Jaime León i l'estrena d'obres del seu compatriota Theofilos Lambrianidis.
Per a assistir a aquest concert, us heu d’inscriure a: https://ticket.gomusic.eu/festival/haikus-para-piano 

DIMECRES 14 DE JULIOL, a les 20.30 h – Sala de Llevant (presencial i streaming)
"Marchita el alma" 
Daniela Cortés, mezzosoprano, i Manuel Ruíz, piano
La mezzosoprano mexicana Daniela Cortés, el pianista Manuel Ruíz i la Dra. Enid Negrete presenten Marchita el alma, un recital conferència dedicat al mexicà Manuel Ponce (1882-1948).
Per a assistir a aquest concert, us heu d’inscriure a: https://ticket.gomusic.eu/festival/marchita-el-alma 

DIVENDRES 16 DE JULIOL, a les 20.30 h – Sala de Llevant (presencial i streaming)
"El goig de cantar" 
Participants BFOS
Els concerts finals del Barcelona Festival of Song són els més emocionants, en ells els participants del Curs d'història i interpretació del repertori vocal llatinoamericà i ibèric, tots cantants professionals, interpreten les cançons que han treballat durant el curs i comparteixen amb el públic la passió que els motiva a viatjar fins a Barcelona per a aprendre la nostra música.
Per a assistir a aquest concert, us heu d’inscriure a: https://ticket.gomusic.eu/festival/el-goig-de-cantar

Amb la nova programació 2021, el Barcelona Festival of Song combina una vegada més la seva vocació de preservar el patrimoni musical ibèric i llatinoamericà amb el seu esperit innovador, que permet que la música arribi a tots els racons del planeta.

Aforament limitat a 70 persones per garantir el compliment de les mesures sanitàries i de seguretat. Per assistir a un acte a la BC és obligatori dur mascareta.

Programa

Tornar