Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Notícies / Curs sobre tècniques de restauració d'enquadernacions en pergamí per a professionals de la restauració i la conservació
Curs sobre tècniques de restauració d'enquadernacions en pergamí per a professionals de la restauració i la conservació

Pergamí en mal estat de conservació
29/01/2013

Curs dirigit a professionals de la restauració i conservació de document gràfic per a conèixer a fons les característiques de les diferents enquadernacions en pergamí, les seves estructures i la resposta del material i de les estructures d’enquadernació als tractaments, és de vital importància a l’hora d’establir els criteris i les tècniques d’intervenció en la restauració d’enquadernacions en pergamí. Algunes de les tècniques emprades habitualment desvirtuen l’objecte original, motiu pel que, amb freqüència, les cobertes són substituïdes en els tallers.

Duració del curs: 21 hores

Horari:
15 i 16 d’Abril: 9:00h. a 14:30h. i 16:00h. a 18:30h.

17 d’Abril: 9:00h. a 14:30h.

Places: 20 alumnes (mínim 16 persones)

Lloc de realització del curs:

Taller de Restauració de la BC
C/ Villarroel, 91
08011 Barcelona

Inscripció al curs 220 € (material inclòs)

Per realitzar la preinscripció s’haurà d’enviar un correu-e a bc_tre@bnc.cat on constin les dades personals, i les de l’empresa o institució a la que es pertany. Aquest tràmit s’haurà de realitzar abans del dia 8 de març. L’admissió al curs es farà per rigorós ordre de preinscripció i es notificarà mitjançant correu-e juntament amb la informació necessària perquè quedi formalitzada la inscripció.
Per a més informació
Telf: 93 270 23 00; Ext: 84013296
e-mail: bc_tre@bnc.cat

Certificat d’assistència

Els alumnes que compleixin l’assistència mínima requerida (80%) obtindran un certificat expedit per la Biblioteca de Catalunya.

Consulteu el tríptic del curs.

Tornar