Menu más alto

Estás en: Inicio / Visítanos / Actividades / Presentació del llibre "Les escoles de treball social a Catalunya (1932-2009)"
Presentació del llibre "Les escoles de treball social a Catalunya (1932-2009)"

Dijous 29 de febrer, a les 17 h, tindrà lloc a la sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya la presentació del llibre "Les escoles de treball social a Catalunya (1932-2009), un viatge a través de la formació", el número 4, de la col·lecció d'Història del Treball Social.
Aquest monogràfic és una obra impulsada pel Seminari Permanent d’Història del Col·legi i elaborada per deu docents de sis escoles de Treball Social que han existit a Catalunya, a mode de “claustre obert”, i amb confluència de camins. En el llibre hi trobareu els orígens i l’evolució de cada escola, la seva visió de la formació i la connexió amb el món professional i social. La coordinadora de la publicació és Carme Fernández Ges, i les autores són Teresa Crespo Julià, Jose Fernández Barrera, Montse Feu Closas, M. Lluïsa Marrugat Prió, Xavier Pelegrí Viaña, Pilar Porcel Omar, Cristina Rimbau Andreu, Teresa Rossell Poch i Ramona Torrens Bonet.
L’acte comptarà amb la participació, entre d’altres, de la degana del Col·legi, Conchita Peña, i de la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Laura Roman Martín. 

Entrada lliure. Aforament limitat

Volver