Menu más alto

Estás en: Inicio / Visítanos / Actividades / Recital de veu i piano “Màgic Moment”
Recital de veu i piano “Màgic Moment”

El proper divendres, 5 de maig, a les 20:15 h a Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya tindrà lloc, amb la col·laboració de la família Fuster-Corretja, el Recital de veu i piano “Màgic Moment” amb Marta Valero, mezzosoprano, i Daniel Blanch, piano.

El recital s’insereix en el marc de l’exposició “Moments màgics” dedicada a la compositora Mercè Torrents i Turmo, que es pot veure a l’Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya. 

Mercè Torrents i Turmo (Barcelona 1930-2018) era filla del violoncel·lista i membre de l’orquestra Pau Casals, Joan Torrents i Maymir i en la seva infantesa va estar sempre envoltada de música. Va estudiar piano al Conservatori Superior de Música del Liceu amb Pere Vallribera i posteriorment es va iniciar en la composició amb el mestre Cristòfor Taltabull, qui la va introduir en les tècniques de la música contemporània. Ella va ser l’única dona del seu grup de deixebles.

Mercè Torrents és una autora molt prolífica. Va escriure una nombrosa obra per a piano, guitarra i diversos conjunts instrumentals, cobla i orquestra.  En la seva obra, però, tenen un paper molt destacat les cançons sobre poemes dels grans poetes catalans com Josep Carner, J.V. Foix, Pere Quart, Miquel Martí i Pol i Salvador Espriu.

En el concert podrem escoltar un tast de les seves cançons interpretades per la mezzosoprano Marta Valero i el pianista Daniel Blanch, que han enregistrat el CD Màgic moment amb el segell Columna Música.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Volver