Menú superior





Ets a: Home / Catàlegs / Catàlegs de la BC / Cercar col·leccions


Menú esquerre



Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1488, juny, 6. València

Títol: Almoina de Pedro d'Urrea als pobres vergonyants de Llucena

Contingut: Pedro de Sesé, prevere, beneficiat a l’església de la vila de Llucena i habitant de la dita vila, com a procurador del justícia i jurats de la vila de Llucena, patrons, rectors i administradors de l’almoina que el difunt Pedro d’Urrea, senyor de la tinença d’Alcalà, havia deixat als pobres vergonyants de la vila de Llucena amb un cens anual de 1.000 sous (8 de novembre de 1486, Llucena), confessa i reconeix a la noble Estefania de Carròs i de Mur, donzella, haver rebut, per mans del seu procurador Jaume Desbosch, comanador de la vila d’Onda, sis instruments relacionats amb el dit cens.

Nivell classificació: Almoines

Nom del Notari: Sebastià Vilagenís, per autoritat reial notari públic de València i per a tota la terra i dominació del rei d’Aragó.

Observacions: Al dors: "Àpoca fermada per lo venerable mossèn Pere de Sesse en cert nom a la molt noble e expectable dona Stefania Carroç e de Mur de sis instruments o contractes fahents per los mil sous censsals de la almoinas lexadas per lo spectable don Pedro d’Urrea, quondam, a pobres vergonyants de la vila de Luçena. Per mans del magnífich frare Jaume del Bosch, comanador de Onda. (s. XV)"

Número: 2077

Número de Registre: 25929

Suport: Pergamí

Mides: 162 x 252 mm

Llengües: Llatí

Localitzacions: Biblioteca de Catalunya - Arxiu de l'Hospital

Reproducció: Accés al document

Per consultar el document adreceu-vos a l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau

Col·labora!
Tornar als resultats
Nova cerca