Presentació del llibre electrònic 'El patrimoni gastronòmic català i la seva cuina', a l'Espai Boqueria
El proper dimarts 28 de setembre, a les 12:00h, a l’Espai Boqueria del Mercat de la Boqueria, tindrà lloc l’acte de presentació del llibre electrònic 'El patrimoni gastronòmic català i la seva cuina'.
L’acte serà presidit per Salvador Capdevila, president de l'Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria, i Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya.
Les intervencions aniran a càrrec dels doctors Antoni Riera i Melis i Joan Santanach i Suñol, autors de la publicació; l’obra fa un recorregut bibliogràfic per la història de la cuina catalana amb motiu del 500 aniversari de la primera edició del Llibre del coc, atribuït a mestre Robert, cuiner del rei Ferran de Nàpols, impresa a Barcelona, l’any 1520. Va gaudir d’un gran èxit i compta amb més de mitja dotzena d’edicions en català i una desena en castellà, amb el títol de Libro de guisados.
La Biblioteca de Catalunya conserva un fons bibliogràfic sobre gastronomia molt ric i aquesta obra és un tast de la documentació que s’hi pot trobar.
L’acte forma part del cicle d'accions Ben Acompanyats, que organitza el Mercat de la Boqueria amb propostes de diversos formats i temàtiques, en col·laboració amb entitats, organismes i particulars de fora del mercat.
Podreu seguir l'acte de presentació per streaming, al canal de youtube de la Boqueria: https://youtu.be/ii4yU-VrjJk
Facebook de la biblioteca Twitter de la biblioteca Flickr de la biblioteca Tagpacker de la biblioteca Canal Youtube de la biblioteca Pinterest de la biblioteca Instagram de la biblioteca