Menú superior

Ets a: Inici / Serveis / Reproducció de documents / Sol·licitud de reproducció de documents i autorització d'ús públic
Sol·licitud de reproducció de documents i autorització d'ús públic

Per a finalitats d'investigació i/o ús públic

El següent formulari permet sol·licitar reproduccions per a finalitats d'investigació i també demanar l'autorització d'ús públic segons els usos previstos.

Per a finalitats d'ús public, si ja disposeu de la reproducció - sol·licitada en petició anterior o descarregada de la web - podeu demanar directament l'autorització d'ús públic.

 

Informació completa sobre el servei

Dades de contacte
Es requereix un valor
Dades del document
Seleccioneu topogràfic
Dades de la reproducció
*Si voleu la reproducció en un CD o DVD indiqueu-ho a "Observacions"
Finalitat de la reproducció

Seleccioneu una o més opcions en funció dels usos previstos:(*)

Tipus de producte. Seleccioneu una o més opcions:(*)

Observacions

Informació bàsica sobre protecció de dades
De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679), l’informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer amb les següents condicions:
ResponsableBIBLIOTECA DE CATALUNYA
FinalitatGestionar els serveis als usuaris
LegitimacióConsentiment de la persona interessada
DestinatarisLes dades no es comunicaran a tercers
DretsTeniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la Informació addicional
Informació addicionalPer ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir: http://www.bnc.cat/rgpd/Serveis-als-usuaris
(*)

Condicions Mostrar condicions

L'autorització d'ús públic de la reproducció d'un/s document/s de la Biblioteca de Catalunya no implica cap llicència ni cessió de drets. Les condicions són les següents:

1. Citar la procedència del document de forma clara i visible, identificant la peça utilitzada i el seu lloc de procedència de la forma següent: Biblioteca de Catalunya. Barcelona. (Recomanem incloure també el nom del fons o la referència del document).

En el cas de les imatges impreses la citació anirà al peu de cada document.

En el cas dels documents audiovisuals cal fer l’esment a l’apartat final de crèdits.

En el cas de reproduccions sonores ha de quedar ben identificat a la caràtula del disc quan es fa un ús públic. Cal evitar fer només la menció en els llibrets.

2. Fer un sol ús per la finalitat declarada i contactar novament amb la Biblioteca de Catalunya en cas que es vulgui tornar a utilitzar la reproducció per a un altre projecte o canvi de suport.

3. Lliurar un exemplar de l'obra final, si hi ha un suport físic, a:

Biblioteca de Catalunya
Servei d'Accés i Obtenció de Documents
A l'atenció de Marga Losantos
C/ Hospital, 56
08001 - Barcelona

Si no hi ha un suport físic però la reproducció s’ubica en el context d’una pàgina web, cal enviar un correu electrònic amb l’adreça on es pugui consultar el document. Podeu fer-ho a l’adreça electrònica pib@bnc.cat

En cas que necessiteu els logos de la Biblioteca de Catalunya per incloure’ls en la cita de la procedència del document, us els podem enviar per correu electrònic en diversos formats i formes. Podeu fer la petició adreçant-vos a pib@bnc.cat

4. La BC no es titular dels drets d’explotació de les obres del seu fons. En cas que la Biblioteca sigui titular dels drets, l’autorització es realitzarà amb caràcter no exclusiu.

5. En el cas de les obres que no estiguin en domini públic, el sol·licitant serà el responsable de tramitar i obtenir els permisos necessaris dels titulars i remunerar-los, si és el cas; normalment a través de les entitats gestores de drets d’autor ( AGEDI , AIE, AISGE, CEDRO, DAMA, EGEDA, SGAE o VEGAP).

6. L’usuari serà responsable de l’ús indegut de les reproduccions. La BC no es responsabilitza de l’ús fraudulent que les persones que hagin sol·licitat les reproduccions puguin fer en contra dels drets d’autoria protegits per la llei.

He llegit i accepto les condicions per a l'autorització d'ús públic de la reproducció de documents de la Biblioteca de Catalunya(*)

Podeu fer arribar els vostres suggeriments a: pib@bnc.cat