Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Exposicions / Els incunables, del còdex manuscrit al llibre tipogràfic modern
Els incunables, del còdex manuscrit al llibre tipogràfic modern

Data inici: 16/05/2018 Data final: 16/06/2018

Lloc: Espai Zero

Horari: De dilluns a divendres, de 9 h a 20 h. Dissabtes, de 9 h a 14 h

Comissariat: Dr. Albert Corbeto, historiador de l’art i professor de Tipografia i d’Història del Llibre, a EINA

La Biblioteca de Catalunya us convida a visitar l’exposició “Els incunables, del còdex manuscrit al llibre tipogràfic modern" a l’Espai Zero, al vestíbul de la biblioteca, que romandrà oberta del dimecres 16 de maig al dissabte 16 de juny (carrer de l’Hospital, 56, Barcelona), comissariada pel Dr. Albert Corbeto, historiador de l’Art i professor de Tipografia i d’Història del Llibre, a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.

Aquest any 2018 es commemora el 550è aniversari de la mort de Johannes Gutenberg, i per a retre homenatge a l’inventor de l’art tipogràfic, la Biblioteca de Catalunya ofereix aquesta mostra dedicada al llibre incunable. S’hi presenta una selecció d’obres impreses al segle XV de la magnífica col·lecció de la Biblioteca, formada per 583 edicions diferents que corresponen a un total de 648 exemplars.

Us avancem, així mateix, que el dijous 31 de maig, a les 18.30h, a la Sala de la Caritat, es farà una conferència titulada “Els incunables, del còdex manuscrit al llibre tipogràfic modern", a càrrec del Dr. Albert Corbeto. En finalitzar l’acte, el comissari farà una visita guiada a l’exposició.

Més informació a l’enllaç: conferència

Entrada lliure.

Tríptic

Tornar