Menú superior





Ets a: Inici / Serveis / Llibres per a entitats






Llibres per a entitats. Servei de distribució de duplicats de la BC

La BC ofereix duplicats dels seus fons a entitats sense ànim de lucre (biblioteques, escoles, casals, centres cívics, residències geriàtriques, etc.).

Condicions d’ús

  • Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.
  • El transport dels documents serà a càrrec de les entitats que hagin fet la sol·licitud.

Per utilitzar aquest servei necessiteu un codi d'accés

Buscar duplicats

Llistat complet de títols disponibles:

Cultura (Catalunya. Departament de Cultura). Cultura : butlletí del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: Cultura i mitjans de comunicació (Núm. 5. Gener 2010). Barcelona : el Departament: 2010. cat.

Cultura (Catalunya. Departament de Cultura). Cultura : butlletí del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: La cultura, un motor econòmic (Núm. 2. Juliol 2008). Barcelona : el Departament: 2008. cat.

Cultura (Catalunya. Departament de Cultura). Cultura : butlletí del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: Comunitat cultural i cultura nacional (Núm. 3. Gener 2009). Barcelona : el Departament: 2009. cat.

Marsé, Juan. Boulevard du Guinardó : roman . Paris : Christian Bourgois: 1990. fre.

Torres Pérez, Aida. La Projecció de la potestat subvencional sobre la distribució competencial : anàlisi de la pràctica estatal . Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut d'Estudis Autonòmics: 2011. cat.

Castillón Zazurca, Jesús. Historias y leyendas de Lleida : (segunda parte) . Lleida : Diario La Mañana: 1992. spa.

Janer Manila, Gabriel. Implicació social i humana del teatre : biografia apassionada de Cristina Valls . Barcelona : Dopesa: 1975. cat.

Pla de Recerca i Innovació de Catalunya 2010-2013. Pla de Recerca i Innovació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació : 2010-2013. Barcelona : Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació: 2010. cat.

Gamissans, Francesc. Francesc d'Assís, pobre i lliure. Barcelona : Centre de Pastoral Litúrgica: 1996. cat.

Cesc Gelabert. Barcelona : Enginyers Industrials de Catalunya. Associació: 1990. cat.