Menú superior





Ets a: Inici / Serveis / Llibres per a entitats






Llibres per a entitats. Servei de distribució de duplicats de la BC

La BC ofereix duplicats dels seus fons a entitats sense ànim de lucre (biblioteques, escoles, casals, centres cívics, residències geriàtriques, etc.).

Condicions d’ús

  • Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada.
  • El transport dels documents serà a càrrec de les entitats que hagin fet la sol·licitud.

Per utilitzar aquest servei necessiteu un codi d'accés

Buscar duplicats

Llistat complet de títols disponibles:

Catalunya. Llei 242009, del 23 de desembre, del Síndic de Greuges : aprovada pel Ple del Parlament ... en la sessió núm. 67, del 17 de desembre de 2009. Barcelona : Parlament de Catalunya: 2010. cat.

Arxiu Nacional de Catalunya. El Fons del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) (1979-1999) de l'Arxiu Nacional de Catalunya. Barcelona : Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació: 2007. cat.

Sotillos, Eugenio. La Campana. Barcelona : Toray: 1981. spa.

Catalunya. Llei 292010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya : aprovada pel Ple del Parlament ... . Barcelona : Parlament de Catalunya: 2010. cat.

La Política exterior dels ens subestatals a principis del segle XXI. Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut d'Estudis Autonòmics: 2010. cat.

La Política exterior dels ens subestatals a principis del segle XXI. Barcelona : Generalitat de Catalunya Departament d'Interior Relacions Institucionals i Participació Institut d'Estudis Autonòmics: 2010. cat.

Pous i Pagès, J.. Tota la saviesa d'aquest món. Barcelona : Rauter: 1961. cat.

Freixenet, Dolors. El Parlament de Catalunya : activitats d'aprenentatge per a l'ensenyament secundari . Barcelona : Generalitat de Catalunya: Departament d'Ensenyament: 1992. cat.

Mijas : tourist guide. Barcelona : Greentour: 2003. eng.

Mijas : touristicher Führer. Barcelona : Greentour: 2002. ger.