Menú superior

Ets a: Inici / Visita'ns / Activitats / Inauguració de l'exposició "Filacteri d'infrallengua. Epifania d'un desprojecte" de Jesús Galdón
Inauguració de l'exposició "Filacteri d'infrallengua. Epifania d'un desprojecte" de Jesús Galdón

Inauguració de l'exposició "Filacteri d'infrallengua" de Jesús Galdón

El proper dijous 5 de novembre,a les 20.15 h tindrà lloc a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya la inauguració de l'exposició  "Filacteri d'infrallengua. Epifania d'un desprojecte" de Jesús Galdón: una intervenció artística arran del llibre homònim de Carles Hac Mor.

“Filacteri d’infrallengua” és una intervenció artística de Jesús Galdón arran del llibre homònim de Carles Hac Mor. Consisteix en una llarga cinta de paper o filactèria de 26 x 1,12 metres, que reinterpreta el poema visual d’aquest llibre. Aquesta filactèria és una intervenció efímera, suspesa a l’espai de la Biblioteca com l'epifania o aparició d’un poema que ha estat impregnat al paper amb el fum d’una espelma.
 
 Aquesta és una obra que sorgeix d’un diàleg lliure i obert entre l’obra de Carles Hac Mor i la de Jesus Galdón, amb la intenció ferma de no dir res, per pot ser dir-ho tot.

Presentaran l'acte:
Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya
Jesús Galdón, artista
Ester Xargay, comissària
Carles Hac Mor, escriptor i comissari
Per accedir a l'espai cal tenir el carnet de la Biblioteca de Catalunya o bé apuntar-se a les visites guiades de cada dimecres a les 19.30 h i de dissabtes a les 12.30 h, amb reserva prèvia al correu:info@jesusgaldon.com

Invitació

Text de Jesús Galdón
Text de Carles Hac Mor

Imatge de la instal·lació

Tornar