You are at: Home / Catalogues / Catalogues of the BC / Search collections


Left menu



Historical archive of the Hospital de la Santa Creu

Biblioteca de Catalunya - Private Foundation Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Dates: 1543, maig 4-1546, desembre 22

Title: "Inventariorum et encantuum liber/a XXI de octubre inventaris y encants de diferents que han mort al St. Hospital General de 1543 a 45"

Contents: 1r Liber inventariorum et encantuum decedentium in hospitali sancte crucis Barchinonae. Tb. Inventaris de l'infermer. Corredor Gironella. Miquel Cellers mencionat Inventaris del guardarroba roba encomanada al prior i l'infermer. Inventari de la roba a càrrec dels dos rectors. Inventari a càrrec de la roba de l'escolà. Inventari de la botiga del blat. Inventari de la cuina a càrrec del coc. Inventari del barber. Inventari de l'especier. Inventari de les cambres del corredor. Inventari de la cambra del portaler. Inventari de la casa del prior. Inventari del panisser. Inventari del celler. Inventari de la roba de la cambra de les orades. Inventari de la cambra de les dides. Inventari de la cambra dels orats. Infermeria dels homes, cambra del bisbe Serra, d'en Fàbregues, de Joan Esteve, dels peraires, Arnau Durall, de Parrinet, cambra de Santa Maria, de Saguer, aixader; de Claret, mercader, cambra del rector situada a la cambrada de Sant Pere, cambra de l'infermer a la cambrada de Sant Pere, cambra del passioner la qual està en dita cambrada, cambra de Sant Jaume i Sant Roc, cambra de les Febres, cambra de Santa Eulàlia i Sant Josep, cuina, cambra de la gallinera, baciners? o càmeres ?, inventari de la guarda-roba, del procurador d'òbits. Inventaris i encants de persones que van morir a l'Hospital. Inventaris i encants ( a qui es ven) a continuació. A vegades sols de l'infermeria. A vegades inventaris fets a casa d'algun que no es el difunt que va morir a l'Hospital. A vegades en presència d'exadministradors (important per a la menció als seus noms) Menció als corredors Joan Morell o als de qui es feia l'encant i ja morts a l'hospital.. A instància i examen d'Antic Massanet, venedor. Preus al costat. A vegades encants de l'infermeria sense més precissió. Es diu a qui es venen les peces. A vegades es menciona l'ofici però no és corrent. Completar full solt de la casa de la convalescència.

Classification level: Inventaris i encants

Notes: Llibreter 8v

Number: 1516

Format: Paper

Measurements: 310 x 215 mm

Languages: Català / Llatí

Cover: En pergamí. "Inventariorum et encantuum liber/a XXI de octubre inventaris y encants de diferents que han mort al St. Hospital General de 1543 a 45". En el llom: "Inventaris y encants dels quis moren en lo hospital/inventa/1543/1544/1545/1546"

Folios: 197 f.

Signature: AHSCSP Inventaris. Vol. III. Inv. 8. Encants, llibre 3

Locations: Arxiu de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Per consultar el document adreceu-vos a l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau

Take part!
Back to results
New search