You are at: Home / Visit us / Activities / Jornada de Portes Obertes a la BC: per Sant Jordi, "Entra i Coneix" la Biblioteca de Catalunya
Jornada de Portes Obertes a la BC: per Sant Jordi, "Entra i Coneix" la Biblioteca de Catalunya

Jornada de Portes Obertes a la BC: per Sant Jordi, "Entra i Coneix" la Biblioteca de Catalunya

El proper dimarts, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, amb el lema “Entra i Coneix”, la Biblioteca de Catalunya obrirà les portes entre les 10 i les 19 h.
S’oferiran visites guiades de grup i també visites lliures, amb la possibilitat de seguir l’itinerari amb codis QR distribuïts per tot el recorregut.
Es podran veure exposicions i mostres que exemplifiquen els rics i diversos fons de la Biblioteca de Catalunya, un patrimoni que constitueix el testimoni de la creació literària, artística i cultural de Catalunya al llarg dels anys.
A la Sala d’exposicions, a peu de carrer, hi trobareu l’exposició El noble esforç: l'herència dels trobadors a Catalunya.
A l’Espai Zero, al vestíbul d’entrada de la BC, es podrà visitar l’exposició Al pot petit... Llibres miniatura i microscòpics a la BC, que estarà oberta a partir del dia 18 d’abril.

Al llarg del recorregut es podran veure diverses mostres:
     - Premis Mini Print: estampes guanyadores del concurs de 2018
     - Caricatures vs retrats fotogràfics
     - Darreres adquisicions de la Secció de Música: Mercè Torrents i Joan Guinjoan
     - Edicions facsímils
     - Joan Brossa
     - Papers de guarda
     - 100 anys de “El Zorro”
     - Iconografia de Sant Jordi.
     - Les revistes 1919-2019
     - Feminisme
     - Els discos de la Metro Goldwyn Mayer
     - Quixots il·lustrats

Al final de la visita, Ramon Sunyer, Pol Cruells i Anabel Martínez oferiran diverses audicions de pianola; i al llarg del dia hi haurà actuacions musicals d’entitats del Raval.
Es podrà visitar la caseta que feia servir com a estudi de treball la il·lustradora Roser Capdevila, decorada per ella mateixa.
A les 11 h i a les 13 h, Noemí Caballé farà –a la Sala de la Caritat– dues sessions de contes per a joves i adults amb el títol Terra a la maleta.

Return