Menú superior

Estàs a: Inici / CatàlegsCatàlegs

Explora la BC

Permet cercar de manera simultània gairebé tots els recursos d'informació:

  • Fons físics: llibres, revistes, manuscrits, partitures, vídeos, mapes, etc.
  • Recursos electrònics: llibres i revistes, articles i bases de dades.

Explora Tot el contingut: catàleg i recursos electrònics. + info

Cerca només Catàleg: documents antics i moderns: llibres, revistes, partitures, manuscrits, vídeos, música, cartells, mapes, fotografies, CD, recursos electrònics, documents digitalitzats, etc.

Altres catàlegs

Tot i que la major part del fons de la BC es pot cercar a Explora la BC, hi ha una sèrie de materials que tenen catàlegs especialitzats; alguns es troben accessibles en línia i altres són impresos.

Catàleg clàssic Cerca per índex documents antics i moderns: llibres, revistes, partitures, manuscrits, vídeos, música, cartells, mapes, fotografies, CD, recursos electrònics, documents digitalitzats, etc.

Arxiu Històric de Ràdio Barcelona Bobines cedides l’any 1994 per Ràdio Barcelona. Ampli conjunt de programes i enregistraments propis que constitueixen una interessant mostra de parlaments, entrevistes i moments històrics emesos a través de la primera emissora de ràdio de Espanya.

Arxiu Històric de la BC Base de dades que conté uns 28.300 registres del fons documentals de l’Arxiu Històric de la BC (s. IX - XX). Inclou més de 18.600 pergamins a més d’altra documentació com ara lligalls o unitats soltes en paper de diverses procedències i de caràcter patrimonial.

Fons històric de l'Hospital de la Santa Creu Base de dades que unifica les descripcions de la documentació de l'antic Hospital de la Santa Creu, dividida entre l'Arxiu de la Biblioteca de Catalunya (BC) i l'Arxiu Històric de l'Hospital de Sant Pau (AHSCSP).

Bibliografia Nacional Catàleg dels documents publicats a Catalunya o en llengua catalana.

Revistes i Llibres Electrònics Base de dades de la majoria de llibres i revistes electròniques disponibles, que completa i complementa la cerca a Explora la BC.

Llistat de Bases de Dades Llistat de recursos digitals de lliure accés i subscrits per la BC (bases de dades, catàlegs, portals, etc.).

CCUC Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya. Permet als membres del CSUC demanar els llibres en préstec de forma gratuïta.

CCPBC Catàleg Col·lectiu del Patrimoni Bibliogràfic de Catalunya

Inventari de premsa catalana digitalitzada Llistat de totes les publicacions en sèrie tancades, publicades a Catalunya o escrites en català i en algun cas relacionades amb Catalunya, que s’han digitalitzat i es troben en accés obert o en algun altre suport als arxius i biblioteques de Catalunya.


Contacteu amb la BC per a més assessorament.