Menú superior

Estàs a: Inici / Serveis / Filmacions / Sol·licitud de reportatges gràfics i fotogràfics, filmacions i rodatges
Sol·licitud de reportatges gràfics i fotogràfics, filmacions i rodatges

Les empreses, entitats o persones que vulguin realitzar una filmació o un reportatge fotogràfic a un o diversos espais de la Biblioteca de Catalunya hauran d'emplenar aquesta sol·licitud i acceptar les condicions del servei.

Veure condicions del servei.

(*) Camps obligatoris
(**) Almenys un dels dos camps és obligatori

Dades de contacte
Dades sol·licitud
Observacions

Acceptem condicions d'ús del servei(*)
Vull rebre una còpia de la sol·licitud a la meva adreça electrònica

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer el titular del qual és la Biblioteca de Catalunya amb la finalitat de gestionar i facturar les peticions de reprografia i de préstec interbibliotecari, explotació estadística, estudis i informes de gènere.

Les seves dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el deure de secret requerit. La Biblioteca de Catalunya ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives definides en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD 15/1999.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita, a la Biblioteca de Catalunya, c/ Hospital, 56 de Barcelona-08001.

Podeu fer arribar els vostres suggeriments a: bustia@bnc.cat

(1) El correu electrònic no és obligatori, però introduir-lo ens permetrà un contacte més àgil.