Menú superior

Estàs a: Inici / Serveis / Préstec / Préstec interbibliotecari / Sol·licitud de préstec interbibliotecari a través de la BC
Sol·licitud de préstec interbibliotecari a través de la BC

Informació sobre el servei

(*) Camps obligatoris
 (**) Almenys un dels dos camps és obligatori

Dades de contacte
Dades del document
Monografies
Publicacions periòdiques
Dades sol·licitud
Observacions

Vull rebre una còpia de la sol·licitud a la meva adreça electrònica
Les dades personals són confidencials i són tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer el titular del qual és la Biblioteca de Catalunya amb la finalitat de gestionar i facturar les peticions de reprografia i de préstec interbibliotecari, explotació estadística, estudis i informes de gènere.

Les seves dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el deure de secret requerit. La Biblioteca de Catalunya ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives definides en el Reial Decret 1720/2077, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD 15/1999.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita, a la Biblioteca de Catalunya, c/ Hospital, 56 de Barcelona-08001.

Podeu fer arribar els vostres suggeriments a: pib@bnc.cat

(1) El correu electrònic no és obligatori, però introduir-lo ens permetrà un contacte més àgil.

(2) Això és un test Captcha. D'aquesta manera, s'evita l'enviament automatitzat de peticions per part de robots.