Menú superior

Estàs a: Inici / Visita'ns / Activitats / Presentació del llibre "He d'anar-me'n. De conflictes i decisions que capgiren la vida"
Presentació del llibre "He d'anar-me'n. De conflictes i decisions que capgiren la vida"

Presentació del llibre "He d'anar-me'n. De conflictes i decisions que capgiren la vida"

Edicions Els llums i la Biblioteca de Catalunya us conviden a la presentació del llibre He d'anar-me'n. De conflictes i decisions que capgiren la vida. L'acte tindrà lloc el proper dimecres 28 d'octubre a les 19.30 h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya i comptarà amb la participació de:

-Joan Ramon Riera, editor
-Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya
-Cornèlia Abril, autora
He d’anar-me’n inclou set històries narrades amb la voluntat de retratar universos particulars, sempre a partir d’un únic fil conductor: com i fins a quin punt les circumstàncies de la vida obliguen a prendre decisions i a enfrontar-se al destí. Una confrontació crucial pel que fa a la descoberta de la veritat i al creixement dels personatges protagonistes.
Les set històries incorporen temes presents en la societat actual: els trastorns alimentaris, l’aïllament social, la hipocresia, la incomunicació, els maltractaments en la parella, la lluita per la custòdia dels fills, el càncer, les restriccions en la minusvalidesa, sense
oblidar-se dels sentiments que marquen l’existència, com l’amor i el desamor. Cadascun dels relats conviu amb un poema escrit i amb una pintura dins un llenç.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Invitació
Nota breu

Tornar